Hello ELC

UČENICI KLUBA HELLO PRIMILI CERTIFIKATE ZA USPJEŠNO POLOŽENE ISPITE

6. kolovoza 2015.

Krajem prošle školske godine četrdesetak učenika našeg kluba polagalo je ispite Sveučilišta Cambridge iz engleskog jezika za sve uzraste, od najmlađih- učenika trećeg razreda, do maturanata te odraslih polaznika. Veliki trud učenika i njihovih nastavnica nagrađen je stopostotnim uspjehom!

Kod najmlađih polaznika, on nije brojčano izražen, no svi primljeni certifikati pokazuju visoku razinu pokazanog znanja u pisanju i razumijevanju pročitanog i slušanog teksta te vještini govora. Kod starijih polaznika, koji su polagali ispite iz općeg znanja na razini A2, B1, B2, C1 i C2 prema klasifikaciji Vijeća Europe, također su postignuti odlični rezultati. Treba istaknuti da je čak petoro polaznika ispite položilo tako izvrsnim rezultatom, koji im omogućuje stjecanje certifikata na razini višoj od prijavljenog ispita, što je doista veliko priznanje i dokaz izvrsne kvalitete naših pripremnih tečajeva.

Na svečanosti uručenja certifikata, koju Britanski savjet organizira uz sudjelovanje veleposlanika Ujedinjenog kraljevstva, certifikate su primili Boris Zbodulja i Lovro Grgić ( na slici).

 

certifikati