Hello ELC

SUNČANO SELO JAGNJEDOVEC DOBITNIK NAGRADE SIMPLY THE BEST ZA 2017. GODINU

22. studenoga 2017.

Izletište Sunčano selo Jagnjedovec ovogodišnji je dobitnik nagrade Simply the Best u kategoriji Kultura. Radi se o godišnjoj turističkoj nagradi Udruge hrvatskih putničkih agencija i časopisa Way to Croatia, dodijeljenoj u sklopu 19. međunarodne poslovno-turističke burze, održane u Splitu od 15. do 17. studenoga 2017.
Simply the Best je tradicionalna godišnja nagrada za kvalitetu, inventivnost i kreativnost u turizmu utemeljena 2009. godine.
U procesu predlaganja sudjeluju putničke agencije, turističke zajednice, novinari, turistički mediji, tvrtke, udruge i pojedinci iz turističko ugostiteljskog sektora.
Ove godine bilo je blizu 250 nominiranih organizacija i pojedinaca u šest kategorija od kojih je pet stalnih (1. Ugostiteljski objekti, 2. Manifestacije, 3. Putničke agencije, 4. Inovativni projekti i 5.Pojedinci), dok je jedna kategorija promijenjiva. Ove godine u ovoj kategoriji nagrađeni su muzeji i zbirke/ izložbe. Sunčano selo dobitnik je nagrade u grupi zbirke/izložbe, a za „kvalitetu, sadržajnost i kreativnost prezentacije raznovrsnih etnografskih zbirki koje zajedno čine izuzetno bogatu i atraktivnu izložbu tradicijskih vrijednosti ovoga kraja“, kako je navedeno u tekstu priznanja.
Sunčano selo Jagnjedovec izdvojeni je pogon Kluba HELLO ELC iz Koprivnice, a u vlasništvu je Lane Kovač. Nagradu je u ime Kluba HELLO u Splitu primio Gordan Knežević, voditelj Objekta.

Izvor: HTV2, regionalni dnevnik